Filme Online

Better Living Through Chemistry (2014), online HD subtitrat 720p


Viaţa banală şi fără evenimente deosebite a unui farmacist dintr-un oraş mic este întoarsă pe dos atunci când o întâlnire întâmplătoare cu singuratica soţie-trofeu a unui bogătaş se transformă într-o cursă sălbatică în comedia neagră ucigător de amuzantă despre cum chimia face viața mai bună. Doug Varney (Sam Rockwell) este un model de respectabilitate şi responsabilitate până în noaptea în care îi face o livrare la domiciliu cu medicamente pe bază de prescriptie medicală lui Elizabeth Roberts (Olivia Wilde). Superbă, seducatoare şi dependentă de mai multe lucruri, Elizabeth îl introduce cu nerăbdare pe Doug în lumea abuzului de alcool, comportament fără inhibiţii în dormitor și plăcerile ilicite pentru medicamentele la care are acces din farmacia lui.


Vezi filmul online Better Living Through Chemistry 2014 (Dragostea e chimie, nu magie), în calitate HD 720p și cu subtitrare în Română. SERVER 2 SERVER 3

In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
0 comentarii.
Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche