Filme Online

Under the Skin (2013), online HD 720p subtitrat


În filmul „Under the Skin”, Scarlett Johansson interpretează o extraterestră prădătoare misterioasă care vânează bărbaţi de-a lungul coastei de vest a Scoției pentru a-i trimite într-un abis. Ea se plimbă pe străzile Scoţiei într-o dubiţă şi intră în vorbă cu diverse persoane singuratice cărora pretinde că le cere indicaţii despre cum să ajungă într-un anume loc, iar când găseşte persoana potrivită, o ademeneşte în maşină şi o conduce spre un loc special, făcându-l pe bărbatul respectiv să creadă că vor face dragoste. Aflându-se într-un corp atât de atrăgător precum cel al lui Scarlett Johansson, bărbaţii sunt foarte uşor de ademeniţi în dubiţa ei, dar pe măsură ce extraterestra petrece timp în corpul uman, ea începe să se simtă tot mai umană, experimentând lucruri omeneşti şi devenind ea însăşi vulnerabilă.


Vezi filmul online Under the Skin (În pielea oamenilor) 2013 în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română. SERVER 2 SERVER 3

In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
1 comentariu.


j | 2016-05-09 21:01:43

fff ...naspa


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche