Filme Online

Out of the Furnace (2013), online subtitrat HD 720p


Russell și fratele său mai mic, Rodney, trăiesc în oraşul Rust Belt care trece printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere economicși au visat întotdeauna să plece de acolo pentru a-şi găsi o viață mai bună. Dar totul ia o turnură extrem de neplăcută pentru ei atunci când Russell este implicat într-un accident rutier soldat cu moartea unei fetiţe şi este trimis la închisoare deoarece conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. Fără a-l mai avea pe fratele său lângă el pentru a-l scoate din belele, Rodney se implică într-unul dintre cele mai violente și nemiloase cercuri criminale din nord-est - o greșeală care-l va costa totul. După ce este eliberat, Russell trebuie să aleagă între propria sa libertate sau a risca totul pentru a căuta dreptate pentru fratele său.


Vezi filmul online Out of the Furnace (2013), în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română. SERVER 2 SERVER 3 SERVER 4

In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
0 comentarii.
Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche