Filme Online

Exodus: Gods and Kings – Exodus: Zei si Regi (2014), online subtitrat


Exodus: Gods and Kings spune povestea lui Moise, cunoscuta figură biblică aleasă de Dumnezeu pentru a elibera evreii din jugul sclaviei Faraonilor Egipteni şi conducerea acestora dincolo de marea roşie către tărâmul făgăduinţei. Originile evreieşti ale lui Moise au fost necunoscute chiar şi lui, cu atât mai mult Faraonului care l-a crescut de bebeluş alături de propriul său băiat şi oferindu-i rolul de general al armatei sale. Într-o zi, însă, tot acest secret îi este dezvăluit lui Moise de un bătrân şi conversaţia celor doi este auzită de un rival al său care duce vestea mai departe către Faraon. Nedorind să-l execute, prietenul lui ajuns Faraon hotărăşte să-l trimită în exil. Vezi filmul online Exodus: Gods and Kings - Exodus: Zei si Regi (2014), în calitate HD 720p și cu subtitrare în Română. SERVER 2

In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


ram | 2015-03-27 14:48:50

da, filmaretule scott are boala de a face uneori filme imposibile :) este un tip complexat si forteaza prea mult atat de mult , incat nici nu are sens sa ne batem capul (in cazul de fata) la multe filme pe placul tau (cat despre comentariile de pe fb, sunt uluitoare :) )
Filmaretul | 2015-03-13 14:02:19

Pareri mixte despre film. Daca e vazut ca un film epic de aventuri, ca show, merge. Daca e vazut ca remake la povestea biblica arhicunoscuta, are multe lacune. Efectele speciale sunt excelente, desfasurarea de mase de oameni, grafica orasului/constructiilor e frumoasa, filmul te tine in fata televizorului desi dureaza 2 ore si jumatate. Are grave lacune la redarea povestii biblice care ar putea ofensa persoanele mai religioase, cu povestea nasterii lui Moise spusa in cateva propozitii, molimele parca sunt doar efecte speciale la kilogram, reprezentarea lui Dumnezeu sau a unui mesager al lui prin acel copil e originala insa ciudata rau, zici ca e ceva SF nu biblic, alte personaje din preajma lui Moise zici ca nici nu prea exista ... Castingul e slab, nu stiu cum de poti distribui actori gen John Turturro in rolul faraonului Seti, sau Sigourney Weaver care nici nu stii bine ce rol are pe acolo, abia te prinzi, nici chiar Christian Bale, care joaca bine, nu prea e din filmul acesta ... Cand te gandesti la Isus, te gandesti la Robert Powell in Jesus of Nazareth, caruia i s-a potrivit rolul ca o manusa. Asa ceva trebuia si aici, un actor principal definitoriu, gen Charlton Heston sau Yul Brynner ca Ramses. Ben Kingsley pare din genul acesta de film, insa joaca atat de putin si nerelevant incat e pacat ca nu s-a folosit talentul sau imens. Culorile filmului sunt in general inchise, precum in Kingdom of Heaven (cu care il aseman mai mult, desi acela a fost mai bun) sau Gladiator (acela a fost chiar excelent). Si transformarea lui Moise, de la "egiptean" (la inceput zici ca e imbracat ca un centurion roman) la conducator al evreilor este slaba, personajele sunt slab dezvoltate, lipseste partea emotionala din film, e totul macro, fara micro. Una peste alta, e frumos de vazut ca spectacol, insa nu a nimerit-o Ridley Scott de data aceasta.


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche