Filme Online

Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever 2014, online subtitrat HD 720p


Grumpy Cat este o pisică singuratică dintr-un magazin de animale de companie şi deoarece nu e niciodată aleasă de clienţi dezvoltă o concepţie mai degrabă gri faţă de viaţă... asta până când de sărbătorile de iarnă, o fetiţă foarte specială în vârstă de 12 ani, Chrystal, intră în magazin şi se îndrăgosteşte de ea imediat atunci când îşi dă seama că e singura persoană care poate auzi această pisică unică vorbind. Pe măsură ce între ele se dezvoltă o prietenie neobişnuită, Grumpy salvează de la răpire un câine exotic foarte scump pe care nu-l place în mod special apoi pe Chrystal când mall-ul se închide. Va învaţa Grumpy adevăratul sens al Crăciunului datorită aventurilor sale? Sau va fi, în cuvintele sale, „Cel. Mai. Urât. Crăciun. Posibil?”


Vezi filmul online Grumpy Cat's Worst Christmas Ever 2014 (Cel mai urât Crăciun posibil al lui Grumpy Cat), în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
1 comentariu.


Cocostarc Anton | 2015-12-27 14:21:06

Filmul e o mare pierdere de timp,mai bine teatru decat vizionarea pierderi timpului. Nota 0.


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche