Filme Online

The Grey – La limita supravietuirii 2011, online subtitrat HD


Filmul ne prezintă un grup de muncitori din Alaska ce se îndreaptă spre casă cu avionul. Însă după ce decolează, avionul intră prin nişte turbulenţe foarte puternice şi se prăbuşeşte. Doar câţiva oameni reuşesc să scape cu viaţă, inclusiv John Ottway, vânătorul de lupi al grupului care preia comanda şi încearcă să-i ducă pe toţi la adăpost. Dar lucrurile se complică şi mai mult atunci când află că sunt înconjuraţi de o haită de lupi. Ei au de ales între a rămâne lângă epavă şi a risca să fie atacaţi de lupi, fie să plece spre pădure, însă problema este că şi după ce aleg să plece de lângă avionul înconjurat de lupi, aceştia continuă să-i urmărească şi să-i atace.


Vezi filmul online The Grey - La limita supravietuirii 2011, în calitate HD şi cu subtitrare în Română.

In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


do jin | 2016-03-03 02:09:17

faza tare a fost si cand unu din supravietuitori nu vroia sa recunoasca, ca-i e frica... multi spun ca nu le e frica de nimic... dar pusi intr-o situatie d-asta... ar vedea cat de curajosi ar fi si ce solutii ar gasi de supravietuire...
do jin | 2016-03-02 20:11:34

da mie imi place mult filmu... dramatic... dar bun filmu, nota 10


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche