Filme Online

The Hobbit: The Battle of the Five Armies 2014, online subtitrat HD 720p


Aventurile lui Bilbo Baggins, Thorin Oakenshield şi compania de gnomi se încheie anul acesta printr-o bătălie de proporţii epice. După ce şi-au revendicat tărâmul natal din ghearele lui Smaug, ei au dezlănţuit în lume, fără să-şi dea seama, o forţă mortală. Obsedat de comoara pe care a cucerit-o, Thorin este dispus să sacrifice, printre altele, onoarea şi prietenia faţă de Bilbo atunci când aesta încearcă să-l convingă să renunţe la o mică parte din ea ca să servească unui scop mai măreţ. Dar asta nu este singura problemă şi nici cea mai mare, deoarece marele inamic Sauron, pe care nu-l vede nimeni altcineva decât Gandalf cel Sur, şi-a trimis patru legiuni de Orci pentru a ataca Lonely Mountain. Pe măsură ce întunericul ameninţă să-i acapareze, Gnomii, Elfii şi Oamenii trebuie să hotărască: se vor uni sau vor fi distruşi!

Puteţi urmări trailerul cu subtitrare în Română dând CLICK AICI!


Vezi filmul online The Hobbit: The Battle of the Five Armies 2014 (Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri) cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip!

In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


Anonymous | 2015-01-05 13:30:24

WTF, parca e calitate HD, nu CAM...
Anonymous | 2014-12-21 12:32:58

de ce puneti ca e calitate 720p ,daca in realitate e calitate cam?


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche