Filme Online

The Hobbit: An Unexpected Journey 2012, online subtitrat HD 720p


Odată ca niciodată, Regatul Erebor din Lonely Mountain a fost luat de la gnomi de către fiorosul dragon Smaug. Într-o bună zi, tânărul hobbit Bilbo Baggins este vizitat pe neaşteptate de vrăjitorul Gandalf cel Sur şi 12 gnomi conduşi de fostul lor rege Thorin. Aceştia sunt hotărâţi să îl distrugă pe dragonul Smaug pentru a recupera regatul pierdut şi, odată cu el, imensa comoară ce se află acolo. Bilbo se alătură companiei într-o călătorie neaşteptată prin tărâmurile înşelătoare şi periculoase din Pământul de Mijloc acolo unde trebuie să lupte împotriva trollilor, împotriva orcilor şi alte creaturi magice. De asemenea, Bilbo se întâlneşte şi cu creatura care avea să-i schimbe viaţa pentru totdeauna, Gollum.


Vezi filmul online The Hobbit: An Unexpected Journey 2012 (Hobbitul: O călătorie neașteptată), în calitate HD 720p și cu subtitrare în Română. Server 2 SERVER 3

In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
0 comentarii.


adair25 | 2017-06-08 17:52:24

I do not agree Sincerely, Liana
lankford22 | 2017-04-16 05:11:12

I don't agree. Sincerely, Devin


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche