Filme Online

Lovesick 2014, online subtitrat HD 720p


lovesick

Charlie Darby este un director de şcoală elementară energic, foarte apreciat de elevii lui şi plăcut de mai toată lumea… cu excepţia celor de care se îndrăgosteşte el. Charlie are o problemă ceva mai specială, având farmecul necesar de-a atrage femei şi a se face plăcut de acestea, însă de îndată ce se îndrăgosteşte el, în mintea lui se produce o recţie psihotică şi devine extrem de paranoic, gelos şi sociopat, făcându-şi griji inutile cu privire la ce urmează să se întâmple şi lucrurile pe care şi le imaginase el că ar urma să se petreacă. Atunci când o întâlneşte pe „domnişoara perfectă”, Charlie trebuie să-şi ţină nebunia în frâu dacă vrea să aibă şansa de-a experimenta iubirea adevărată.

Vezi filmul online Lovesick 2014, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
1 comentariu.


Odry | 2016-03-05 00:11:20

Slabut de tot, un scenariu prost; actorii n-au avut nicio sansa. Am inteles ca se voia un film dulceag si romantic, dar ti se strepezesc dintii de la asa ceva. Parca ai fi luat capsula timpului si ai fi mers in filmele proaste ale anilor 80.


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche