Filme Online

The Hunters 2013, online subtitrat HD 720p


the-hunters-2013.25347

Carter (Dan Payne) şi Jordyn Flynn (Michelle Forbes) nu sunt nişte părinţi obişnuiţi. Pentru ei, o zi normală de muncă poate să aibă loc oriunde în lume. Ei sunt nişte Vânători, protectori ai unor artefacte de basm care trebuie mereu să fugă de autorităţi. Pe lângă meserie, ei îşi fac griji cu privire la cei doi băieţi ai lor, Paxton (Robbie Amell) şi Tripp (Keenan Tracey), care nu au cunoştinţă despre ocupaţia lor. Atunci când Carter şi Jordyn dispar după ce sunt interceptaţi de misterioasa Mai (Kira Clavell) în timpul unei misiuni, băieţii află adevărul despre părinţii lor şi apelează la un vechi prieten de familie pentru a-i ajuta să dea de urma părinţilor.

 

Vezi filmul online The Hunters 2013, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
4 comentarii.


Karla | 2016-06-13 23:28:38

Pierdere de timp. Un film slab
alex | 2015-06-13 02:19:45

Pt Adrian Nicolaescu: SI FILMUL???? L-ati vazut? O nota? App, si pe mine ma enerveaza faza cu - in curand- dar imi trece repede. Ce vrei TU, nu se poate :) ( pentru ca este GRATIS), iar cand este GRATIS nu mai cauti ( la dinti)- calul :)
Adrian Nicolaescu | 2015-05-26 22:39:35

Bună administrator!Mărturisesc că sunt nou pe site-ul tău, până acum 2 zile preferam altul, la care am urmărit filme ani întregi, dar de când v-au tăiat macaroana cu playerele rusești de la mail ru. nu mai poți urmări un film pe un player decent. Există un program pentru a remedia problema pt. google chrome, pe care celelalte platforme recomandă să îl ai, dar eu urăsc chrome,sunt un tradiționalist, am rămas pe fire fox încă de la înființare. Singura varianta a-ți fost voi, am văzut filme bune în căteva zile, țin să te felicit pentru acest lucru. Am 2 mari nedumeriri, sau întrebări,sper că nu te superi: 1)- la unele filme, playerul VK ( singurul care se mișcă în timp real și nu în reluare) nu merge, mă redirecționează în mod automat spre un site porno. 2) - aspectul paginei este super cu mult peste ce am văzut, felicitări, dar pe nici o platformă nu am văzut mai multe postere fără film.Toate platformele postează filmul în momentul în care ÎL ARE! Înțeleg că, poate, asta este o strategie de marketing, dar este dezamăgitor să apeși pe film și să îți apară " Deocamdată filmul nu este disponibil..." Ce e asta?: îți vine să ieși de pe net și să te duci dracului! Pe dinafară e vopsit gardul, și-n lăuntru leopardul! Gogoșele! Minciunici! Un șervețel, o scobitoare? Plecând de la ideea că orice critică este constructivă și numai împreună vom reuși să facem o lume mai bună, dacă vei reuși să remediezi aceste 2 probleme, mă vei câștiga pe vecie și îți voi rămâne profund îndatorat. Cu stimă!
Dan | 2015-05-18 23:05:31

Bun


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche