Filme Online

Forbidden Empire – Viy 2014, online subtitrat HD 720p


viy_poster

La începutul secolului 18, cartograful Jonathan Green începe un voiaj ştiinţific din vestul Europei către Est pentru a cartografia zona. După ce trece prin Transilvania şi traversează Munţii Carpaţi, el ajunge într-un mic sat ce pare pierdut prin pădurile de netrecut ale Ucrainei. Doar ceaţa deansă şi norocul l-ar fi putut aduce pe Jonathan în acest loc blestemat. Oamenii care locuiesc aici împart o credinţă nativă care ar putea să îi salveze din calea răului, nereuşind să înţeleagă faptul că răul şi-a făcut cuib în sufletele lor şi doar stă la pândă pentru a obţine o şansă de-a ieşi în lume.

 

Vezi filmul online Forbidden Empire – Viy 2014, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
1 comentariu.


loredana | 2016-01-04 22:21:53

buna admin , site-ul e ok dar sunt unele servere care nu merg si al doilea se vede ca si in ceata si asta nu doar la un film...dau la categoria thriler si la pagina 10 ca sa zic asa nu merge nici un server ...pacat deoarece vad ca aici sunt filme frumoase care alte site-uri nu le au. multumesc anticipat :)


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche