Filme Online

The Dead Lands 2014, online subtitrat HD 720p


thedeadlandsposterlarge

Hongi, băiatul unei căpetenii de trib, este martorul unui act de sfidare comis asupra semenilor lui din partea lui Wirepa, fiul unei căpetenii rivale. Wirepa dă vina pe Hongi, dar tatăl acestuia nu pică în capcană, iar atunci când Wirepa pleacă devine evident faptul că un război între cele două triburi este inevitabil. Dar Wirepa nu se duce acasă. Ambiţia lui este mai mare şi mai egoistă de atât. El îşi doreşte glorie. Glorie personală. Astfel, el atacă tribul lui Hongi în timpul nopţii, când toţi dorm. În ziua următoare, Hongi află că tatăl lui a fost ucis şi mătuşa lui dă vina pe el pentru cele petrecute. Hongi este acum hotărât să îndrepte oarecum lucrurile şi să se răzbune pe Wirepa ca să readucă onoarea tribului său.

 
Vezi filmul online The Dead Lands 2014, în calitate HD 720p și cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
1 comentariu.


dobrea cornel | 2015-07-14 17:23:08

un film foarte slab,o tema mai veche ,ceva de genul APOCALIPTICO(laba de jaguar), in schimb o imagine f. buna si niste peisaje de vis,nu merita osteneala;multumesc sitte-ului.


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche