Filme Online

Sicario: Asasinul 2015, online subtitrat HD 720p


sicario

Emily Blunt o interpretează pe Kate Macer, o agentă de teren a FBI-ului ce se aventurează în lumea puternică şi periculoasă a cartelurilor de droguri în tentativa ei de-a îşi face un renume şi a căpăta o poziţie mai înaltă în carieră. Ea are de-a face cu bărbaţi puternici şi influenţi într-o lume în care nimeni nu e ceea ce pare a fi, mai ales personajul interpretat de Josh Brolin care sugerează că ar putea fi un contractor pentru serviciul de apărare cu toate că atât Kate cât şi partenerul ei consideră că acesta ar putea fi de la CIA.

 

Vezi filmul online Sicario: Asasinul 2015, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
3 comentarii.


Cotillion | 2015-11-10 03:58:11

Un film foarte bun , nu va luati dupa nataraii aia de mai sus. Pentru aia ce au mai mult de 2 neuroni in cap, un film nu atat de mult bazat pe violenta inutila cat mai mult pe detalii subtile.
sincer | 2015-10-31 05:52:07

O nota nemeritata pe IMDb am rezistat pana la final sa pricep pt ce a primit nota aia...timp de o ora merg unii in masini si una intreaba afectata la 10 minute:ce se ntanpla?iar altul ii raspunde la fel de afectat mestecand guma:priveste si invata!!comedie de drama!in tip ce asasinul,batraior sta incruntat si mut asa cum sade bine unui asasin adevarat ce muma ma-sii! Iar la final asasinul zice cateva fraze la fel de incruntat!o basina parfumata cu o nota high!actiune fara coerenta,faze fara continuitate,jaf de doua ore din viata mea!sunt si flme mai bune,zau ca sunt!asta nu e unul dintre ele!
eu comentatorul | 2015-10-26 04:59:26

AM AVUT RABDARE SA MA UIT PANA LA FINAL..SLAB..NOTA 4 CU INDULGENTA


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche