Filme Online

Blunt Force Trauma 2015, online subtitrat HD 720p


Blunt-Force-Trauma-2015

John călătoreşte prin America de Sud şi se implică deseori în lupte neletale: Doi concurenţi intră într-o arenă echipaţi cu veste antiglonţ, iar apoi se împuşcă reciproc în abdomen până când unul dintre ei iese din cercul în care se află. Dacă cineva trage într-un loc neprotejat de vestă este descalificat. Multe ţări au scos în afara legii acest joc din cauza mafiei pariurilor. John ajunge să facă pereche cu o femeie pe nume Colt care are nevoie de ajutor pentru a da de urmele ucigaşului fratelui ei. John, pe de altă parte, încearcă să îl găsească pe legendarul luptător Zorringer care acum stă într-o zonă izolată şi nu se întrece decât cu cei mai buni dintre cei buni.

 

Vezi filmul online Blunt Force Trauma 2015, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
4 comentarii.


Criticul | 2016-02-15 23:51:07

Domnilor ma pis pe mine de plans cand vad cati oameni cu liceu sunt de fapt analfabeti in tara noastra. Sa va fie rusine cand face-ti gramatica cu Facebook si limba romana cu Google. Imi pare rau sa vad asa ceva o gasca de ambulanti,infimi si fanatici.Sunt curios ce dracu le mai da-ti de invatat la copiii vostri. Probabil sa plece in alta tara ca Romania nu-i invata nimic :)) Si vad la unii cum critica un film de parca si-au gresit regizorul dar nu se vad pe ei cat ii duce de fapt capatana.
Catalin Croitoru | 2015-10-26 19:16:50

Poti sa recomanzi si o enciclopedie,nu numai un manual de gramatica,de unii nu se prinde nimic...nici macar apa!
romica bibilic | 2015-09-27 23:00:39

Un film fara sare si piper,cu un sfarsit revoltator,de cel mai prost bun gust.
bibi duru | 2015-09-26 01:19:14

no ba da pana la urma o ramas baiatu cu fata?


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche