Filme Online

90 Minutes in Heaven 2015, online subtitrat HD 720p


90-minutes-in-heaven

În drum spre casă, întorcându-se de la o conferinţă, maşina lui Don Piper este strivită de un camion. Înainte ca personalul medical să ajungă la faţa locului, corpul său zace timp de 90 de minute inert, printre ruinele maşinii. Un pastor aflat din întâmplare în zonă este solicitat de oameni să se roage pentru Piper. Chiar dacă au refuzat iniţial, autorităţile aflate la faţa locului îi permit în cele din urmă pastorului să se roage pentru el. Spre surprinderea tuturor, Piper revine la viaţă. Grav rănit, Piper a petrecut mai multe luni pe patul de spital, la recuperare. Spre şocul tuturor, Piper pretinde că a fost în Rai şi şi-a văzut rudele apropiate. În ciuda sprijinului soţiei sale şi a celor trei copii, Piper a căzut într-o depresie cruntă.

 

Vezi filmul online 90 Minutes in Heaven 2015 (90 de minute in Rai), în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


Arryanna | 2016-02-20 18:20:51

UN FILM DEOSEBIT,Dumnezeu este pretutindeni.
Ana-Maria | 2015-12-14 00:14:56

Frumos e Putin spus . Intamplarea acestui om ne arata ca Dumnezeu exista si ca chiar daca trecem prin sufeinta si necaz asta nu inseamna ca el nu ne iubeste


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche