Filme Online

The Identical 2014, online subtitrat HD 720p


the_identical

În anul 1936, soţii William şi Helen Hemsley aduc pe lume doi băieţi gemeni, dar bucuria lor este una de scurtă durată atunci când realitatea cruntă îi loveşte; cum vor putea ei să le ofere o viaţă decentă acestor doi băieţi în sărăcia care a tulburat viaţa multor familii în timpul Marii Recesiuni? Când evanghelistul Reece Wade le spune că el şi soţia lui nu pot avea copii, William simte ca Dumnezeu le cere să le ofere celor doi unul dintre bebeluşi. Amândoi fraţi sunt născuţi cu pasiune şi un talent muzical deosebit, dar o apucă pe căi diferite. Drexel are parte de-o ascensiune furibundă în lumea muzicală pe care o schimbă pentru totdeauna. Fratele său adoptat, însă, se chinuie să-şi găsească scopul în viaţă.

 

Vezi filmul online The Identical 2014, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


vasile | 2015-11-25 23:38:35

Excelent filmul dar cu conditia sa stii bine engleza ca sa-l intelegi, caci subtitrarea e groaznica. Nu am vazut in viata mea o subtitrare atat de proasta si penibila la un film. Decat asa mai bine fara subtitrare.Pana si Google translate facea o treaba mult mai buna.
kat | 2015-11-19 19:47:42

Foarte bun.


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche