Filme Online

All Roads Lead to Rome 2015, online subtitrat HD 720p


All-Roads-Lead-to-Rome-2016-English-600x900

Maggie se află în avion împreună cu rebela sa fiică Summer, în drum spre Italia. Chiar dacă Maggie i-a spus fiicei sale că încearcă să retrăiască frumoasele momente petrecute în urmă cu 20 de ani într-un sat toscan, în realitate încearcă să o împiedice pe Summer să comită o greşeală. Singură, după un divorţ urât de tatăl lui Summer, Maggie se reîntoarce în paradisul toscan unde a avut o idilă cu atrăgătorul Luca. Cei doi se reîntâlnesc întâmplător. Luca este încă celibatar. Maggie şi Luca abia au reuşit să se familiarizeze unul cu celălalt că Summer şi mama lui Luca, Carmen decid să îi fure decapotabila. Summer este decisă să se întoarcă în State în timp ce Carmen vrea să îşi revadă un fost iubit.

 

Vezi filmul online All Roads Lead to Rome 2015 (Toate drumurile duc la Roma), în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
0 comentarii.
Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche