Filme Online

Racing Extinction 2015, online subtitrat HD 720p


Racing

Oamenii de ştiinţă vin cu o prezicere sumbră: la sfârşitul secolului am putea pierde mai bine de jumătate din speciile de pe planetă. Sunt convinşi că urmează extincţia cu numărul şase din istoria Pământului. Extincţia cu numărul cinci a eliminat dinozaurii de pe planetă. Oamenii de ştiinţă spun că omenirea a intrat în Antropocen, epoca de distrugere rapidă a planetei. Impactul pe care îl are activitatea umană asupra Pământului este devastator. Stă în puterea noastră să oprim această extincţie. O echipă de activişti încearcă din răsputeri să oprească vânzarea speciilor sălbatice pe piaţa neagră din Asia. Schimbările prin care trece planeta noastră sunt dramatice.

 

Vezi filmul online Racing Extinction 2015, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
3 comentarii.


POSIBIL PARANORMAL | 2017-02-23 22:45:59

Unul care stie ca traieste pe aceasta Planeta ,vrea sa-si bage locul de nastere ,in closet .Altul elogiaza ,"frumusetea" documentarului ,cind de altfel nu despre asta este vorba .Eu inteleg efortul deosebit al ecologistilor si oamenilor de stiinta ,dar altii ca ei ,in trecut ,platiti de marii poluatori spuneu ca totul este in regula .Situatia este mult mai grava decit o spun cu totii la un loc !In ultimi 150 de ani ,omenirea a reusit sa darime un ecosistem Planetar ,care a favorizat aparitia Omului .Practic este ca si cum ti-ai omori cu bestialitate nebuna ,MAMA .Procesul de distrugere a ecosistemului Terrei ,este atit de mare ,incit a devenit ireversibil ,condamnind aceasta SUBCIVILIZATIE ,la exterminare completa .Principalii vinovati sint toti conducatori ,de la presedinti la guverne ,al principalelor mari state industrializate ,care ne-au bagat in doua razboaie mondiale si de fiecare data au impartit resursele Planetare in mod discriminatoriu ,favorabil pentru ei,dezvoltindu-si industriile super poluante ,cautind doar profitul si dominatia economica mondiala !Politica actuala mondiala ,este incapabila sa opreasca si sa remedieze ,ecosistemul Planetar .Declarativi si buni de vorba sint cu totii ,dar de facut in real nu fac nimic .Sint foarte pesimist ,ca se va mai putea face ceva de-acum in colo...!Merita sa urmariti ,documentarul ,ca sa stiti ce-i asteapta pe copii vostri .
nicu | 2016-05-16 18:28:52

slabut, si mai dao in rahat de planeta
Filmaretul | 2016-03-21 10:42:37

Documentar frumos, merita vazut.


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche