Filme Online

The Brand New Testament 2015, online subtitrat HD 720p


le-tout-nouveau-testament-the-brand-new-testament-year-2015-france-F65T6B

Dumnezeu există. Locuieşte într-un apartament din Bruxelles împreună cu soţia şi fiica sa cu care se comportă foarte urât. Prin intermediul unui computer, Dumnezeu controlează destinul tuturor fiinţelor umane şi se amuză de soarta lor, creând, din când în când, catastrofe care îi pun în pericol. Sătulă de comportamentul tatălui său, Ea, fiica lui Dumnezeu în vârstă de 10 ani, decide să părăsească căminul familial pentru a redacta un Nou Testament. Însă, înainte de toate, se va asigura de faptul că provoacă haos în lume, spunându-le tuturor oamenilor când urmează să moară. Mai apoi, Ea distruge computerul tatălui său atotputernic pentru că acesta să nu poată remedia nimic.

 

Vezi filmul online The Brand New Testament 2015 (Le tout nouveau testament), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


innn | 2016-03-25 15:13:23

filmul asta e o incantare
Ef | 2016-03-11 19:57:01

O bijuterie de film in cea mai buna traditie europeana. Cu accente tragicomice dar cu si despre oameni si natura umana. Fara a incerca sa par snob, e genul de film care nu o sa placa decat celor trecuti de o anumita varsta. Nu e pentru iubitorii de X-man sau Fantastic Four. E un film rotund ca o paine si jucat excelent. Recomand pentru cei care au indragit filmul AMELIE. Nota 9,5. ,,Viata e un patinoar''...


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche