Filme Online

The Man in the Iron Mask 1998, online subtitrat HD 720p


TheManintheIronMask1998-PosterArt

În 1660, Athos, Porthos şi Aramis s-au retras din activitate, duc o viaţă liniştită pe pământurile natale. D’artagnan a rămas fidel regelui Louis XIV. Tânărul rege, egocentric şi indiferent la foametea ce afectează satele din regiune, îşi petrece timpul cucerind femeile. Ultima pe care a pus ochii este Christine, nimeni alta decât logodnica lui Raoul, fiul lui Athos. Pentru a scăpa de el, regele îl trimite pe front unde moare la scurt timp. Athos jură că va răzbuna memoria fiului său. Aramis îl invită împreună cu Porthos să se alăture complotului pus la cale împotriva regelui. D’Artagnan refuză orice idee de trădare. Foştii săi camarazi de arme decid să îl elibereze pe fratele geamăn al regelui, un tânăr ce îşi ascunde chipul sub o mască de fier.

 

Vezi filmul online The Man in the Iron Mask 1998 (Omul cu masca de fier), în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
0 comentarii.
Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche