Filme Online

Hunter Prey 2010, online subtitrat HD 720p


hunterprey282010dvdrip29

Un grup de soldaţi intergalactici sunt nevoiţi să aterizeze forţat pe o planetă având asupra sa un prizonier extraterestru. Creatura reuşeşte să scape pe planeta pustie. Soldaţii au primit ordine clare de a-l captura în viaţă chiar dacă acesta elimină soldaţii unul câte unul. Singurii care reuşesc să supravieţuiască sunt locotenentul Centauri 7 şi comandantul Karza. Cei doi intră într-un conflict după ce locotenentul sugerează că ar trebui să îl elimine, conflict încheiat brusc cu uciderea comandantului. La scurt timp, prizonierul îşi dezvăluie adevărata natură, cea umană.

 

Vezi filmul online Hunter Prey 2010, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
1 comentariu.


POSIBIL PARANORMAL | 2017-02-25 23:56:54

PE BUNE ?! ABIA AM TERMINAT DE CONSUMAT FILMUL .SI ?ESTE SUPER .Nu va lasati dezamagiti ,de inceput si cuprins ,finalul este totul si nu este totul , decit daca urmaresti tot filmul .In viata am fost un om foarte rabdator in tot ce am facut ,deci am avut rabdare sa urmaresc TOT FILMUL SI FINALUL REPREZINTA "PERLA" INTREGII NARATIUNI !Este un film clasic S.F.,cu un buget redus dar care cu finalul lui da acelas semnal artistic cu al unui film ,in care se baga sute de milioane de dolari iar surpriza o ai doar la final ,cind cele mai multe filme "se inpiedica" !Cine are curajul sa aiba rabdare sa vada tot filmul ,poate-mi va da dreptate ,daca nu ,imi cer scuze anticipat .


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche