Filme Online

Altitude 2010, online subtitrat HD 720p


nexg0fhq

Sara, o tânără ce a obţinut recent licenţa de pilot plănuieşte să îşi ducă prietenii cu avionul la un concert: pe iubitul său Bruce, vărul său Cory, cea mai bună prietenă, pe Mel şi pe iubitul lui Mel, Sal. Enervată de comentariile răutăcioase ale lui Bruce, Sara îl invită să preia controlul asupra avionului. Într-un episod de turbulenţă, Bruce pierde controlul asupra avionului. În încercarea de a remedia situaţia, Sara realizează că au pierdut legătura cu turnul de control şi că o furtună teribilă se apropie cu paşi repezi. Combustibilul le mai ajunge mai puţin de o oră. Chiar dacă pasagerii depun eforturi considerabile de a se salva, o forţă supranaturală îi vrea pe toţi morţi.

 

Vezi filmul online Altitude 2010, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


POSIBIL PARANORMAL | 2017-02-25 21:50:28

Nu este intr-u totul exagerata naratiunea fantastica,nu degeaba exista o vorba la Romani ,Cum ti-e scris ,asa ti-e dat ! Cind eram mic ,eram mare fan de benzi desenate si de multe ori mi-a venit ideea de-a "vietui" cu personajele ,stiind ca nu se va intimpla lucrul asta .Acum cind sint "mare" sint sigur ,ca dupa un scenariu ,se poate ca acesta sa ia fiinta .Voua nu vi s-a intimplat situatii similare ? Daca toata lumea zice ca nu ,sint de acord cu voi si atunci mie ,poate mi s-a parut totul ,deci este doar imaginatie si am sa iau niste "calmante" sa ma culc. Filmul ,are farmecul sau ,cum au toate filmele normale ,doar ca toata actiunea se petrece in intr-un avion mic si in el bagati de-a valma toate personajele ,cu totii agitati ,fiecare pentru el si cu problemele lui ,provoaca in lant cu totii numai accidente !Unul dintre personaje cu capacitati paranormale reuseste sa creeze o bucla intrerupta in timp si totul revine la normalul anterior ,timpului respectiv .Vizionare placuta ,actorii au o fizionomie ARIANA placuta ,sau aeriana ,depinde si de gustul privitorului .
POSIBIL PARANORMAL | 2017-02-25 21:48:09

Nu este intr-u totul exagerata naratiunea fantastica,nu degeaba exista o vorba la Romani ,Cum ti-e scris ,asa ti-e dat ! Cind eram mic ,eram mare fan de benzi desenate si de multe ori mi-a venit ideea de-a "vietui" cu personajele ,stiind ca ca nu se va intimpla lucrul asta .Acum cind sint "mare" sint sigur ,ca dupa un scenariu ,se poate ca acesta sa ia fiinta .Voua nu vi s-a intimplat situatii similare ? Daca toata lumea zice ca nu ,sint de acord cu voi si atunci mie ,poate mi s-a parut totul ,deci este doar imaginatie si am sa iau niste "calmante" sa ma culc. Filmul ,are farmecul sau ,cum au toate filmele normale ,doar ca toata actiunea se petrece in intr-un avion mic si in el bagati de-a valma toate personajele ,cu totii agitati ,fiecare pentru el si cu problemele lui ,provoaca in lant cu totii numai accidente !Unul dintre personaje cu capacitati paranormale reuseste sa creeze o bucla intrerupta in timp si totul revine la normalul anterior ,timpului respectiv .Vizionare placuta ,actorii au o fizionomie ARIANA placuta ,sau aeriana ,depinde si de gustul privitorului .


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche