Filme Online

Electric Slide 2014, online subtitrat HD 720p


rzjnjh

Los Angeles, 1983. Femei frumoase, case luxoase, petrceri glamour şi… Eddie Dodson, carismaticul proprietar al unui magazin mobilă antică. Clienţii lui Eddie sunt bogaţi şi faimoşi. Când Eddie o întâlneşte pe superba Pauline, atracţia este imediată şi între cei doi se infripă o idilă. Asta până în momentul în care trecutul întunecat îl ajunge pe Eddie din urmă şi cămătarii vin să îi bată la uşă. În încercarea de a scăpa de datorii, Eddie şi Pauline pun la cale o serie de jafuri bancare. Reuşesc să jefuiască numai puţin de 60 de bănci. Acum, cei doi îndrăgostiţi sunt nevoiţi să fugă nu doar de cămătari ci şi de poliţie.

 

Vezi online filmul Electric Slide 2014, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
1 comentariu.


vasilica | 2016-05-25 20:24:21

Una dintre cele mai mari porcarii vazute vreodata. Prost, lung si plictisitor. Imi vine sa-mi dau plame pentru ca am pierdut vremea cu cretinatatea asta de film. I-as lua la palme pe idiotii care l-au gandit si facut.


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche