Filme Online

See You in Valhalla 2015, online subtitrat HD 720p


e3rzNEfTG5bOrAuX9elVjYFfzN7

După moartea stranie a fratelui său, Johana Burwood se vede nevoită să se întoarcă în casa natală după patru ani de absenţă. Johana urmează să se întâlnească cu tatăl său înstrăinat, cei doi fraţi ai săi, extrem de competitivi şi ceilalţi membri ai familiei la fel de excentrici. La început, situaţia între membrii familiei este destul de incomodă după care conflictele încep să izbucnească. Johana este nevoită să facă faţă unor secrete din trecutul său în momentul în care se reîntâlneşte cu un fost iubit care nu pare dispus să o lase să trăiască liniştită. Când tensiunea pare să fi atins apogeul, cineva vine cu o idee strălucită.

 

Vezi filmul online See You in Valhalla 2015, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


Nico | 2016-07-25 21:25:23

Adela , tu esti prea batuta in cap daca nu ai inteles acest film si zici ca " Filmul asta este sub orice critica de prost. :-o " . Este o poveste de viata , aproape majoritatea avem probleme familiare . Mie una mi a placut filmul ♥
Adela | 2016-06-26 20:34:34

Filmul asta este sub orice critica de prost. :-o


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche