Filme Online

Holy Motors 2012, online subtitrat HD 720p


holy-motors-poster01

Domnul Oscar este o fiinţă care călătoreşte dintr-o viaţă în alta. Rând pe rând mare patron, ucigaş, creatura monstruoasă, tata de familie… Domnul Oscar pare să joace o mulţime de roluri, intrând în totalitate în pielea fiecăruia din acestea – însă unde sunt camerele de luat vederi? Este singur, însoţit doar de Céline, o blondă înaltă, aflată la comanda imensei maşini care îl transportă în jurul Parisului. Asemeni unui ucigaş conştiincios care trece de la o ţintă la alta. În urmărirea frumuseţii gestului. De la motor la acţiune. Femeile şi fantomele din viaţa sa. Însă unde este familia şi casa sa?

 

Vezi filmul online Holy Motors 2012 (Sfintele Motoare), în calitate HD 720p și cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


Aurelian | 2017-05-18 15:03:19

Ciudat film,poate vrea sa transmita ceva dar eu nu am inteles :/
POSIBIL PARANORMAL | 2017-02-04 22:08:36

Este un film care socheaza chiar prin fantasticul ,dus pina la apogeu ,in antagonice ,perindari imaginatistice si tocmai prin aceasta calitate ,este un film pur si original fantastic ,apropiat de perfectiune .Modul in care s-a realizart filmul denota si un puternic caracter artistic ,care va ramine multa vreme in subconstientul tau ,datorita experimentarii, exprimarilor sale NeoRevolutionare audio vizuale alternative si totusi cu un buget redus. Mult timp nu veti mai vedea o asa de fina realizare ,dar in trecutul tenebros al cinematografiei au mai existat citeva timide incercari .Am fost foarte multumit de acest film si vi-l recomand ,celor doritori de senzatii sentimentale contradictorii si puternice ,pe care vi le provoaca acest film ,care de fapt, a atins un nivel SUPERIOR .Nu va asteptati sa fie o aventura ,de groaza,romantic misterios, super-razboi, este doar un film ,simplu ,fantastic,dar cu o logica de final complexa, cu circuit inchis filozofic, cum nu ati mai vazut niciodata ! Vizionare placuta doritorilor ,de ceea ce v-am prezentat eu... S-ar putea ca voi sa intelegeti altceva si sa considerati timpul pierdut din cauza mea ,din acesta cauza ,i-mi cer scuze anticipat .
cristina | 2016-09-24 14:01:49

aiurea, nu recomadn!!!!


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche