Filme Online

Hitler: The Rise of Evil 2003, online subtitrat HD 720p


Hitler-The-Rise-of-Evil_2003

Încă din copilărie, Adolf Hitler s-a plâns de faptul că este neînţeles de persoanele din jurul său, nu reuşeşte să îşi găsească locul nici măcar în sânul propriei sale familii. Acest sentiment îl va urmări de-a lungul întregii vieţi, până în momentul în care scoala de Arte Frumoase din Viena îi respinge candidatura. Dezamăgit, se înrolează în armată şi ajunge caporal la scurt timp. Victima unui atac cu gaze, Adolf este spitalizat până la sfârşitul războiului. La sfârşitul războiului începe să fie din ce în ce mai interesat de lumea politică. Reuşeşte să se facă cunoscut în Germania datorită partidului său, Partidul Naţional-Socialist al Muncitorilor Germani.

 

Vezi filmul online Hitler: The Rise of Evil 2003 (Hitler: Ascensiunea Răului), în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
1 comentariu.


POSIBIL PARANBORMAL | 2017-02-20 19:21:36

Merita VAZUT filmul ,fie si numai din perspectiva istorica ,pentru ca ce s-a intimplat atunci ,coincide foarte mult cu ceea ce se intimpla acum ,in tara la noi . Hitlar sa folosit mai inti de circiumile ,apoi multimile de oameni de pe strazi pentru a le indoctrina in discursuri ,de multe ori cu unele adevaruri dar deseori numai cu minciuni .A reusit sa stringa fonduri din patura bogata a societatii ,asigurindu-i pe acestia ca o sa le protejeze averile ,de "Ciuma Rosie" Comunista .Din banii strinsi de la acestia si-a finantat imbracaminte propagandista ,steaguri recuzite ,pentru membri de partid si simpatizantii acestuia cu care au defilat pe strazi ani de zile ,iar cind a incercat sa dea o lovitura de stat a fost arestat si bagat la puscarie ,unde a scris ("pentru reabilitare")CARTEA MEA.Aceasta carte scrisa de Hitlar o are si unul dintre presedintii Romaniei ,in editie originala imbracata in piele si o citeste ca pe Biblie .Iesind Hitlar din puscarie ,a inteles ca doar cu "srada" ,nu ajunge la putere ,a candidat cu partidul lui in mod "democratic" si a reusit sa intre in parlament.Fiind putini la numar acolo ,a ordonat INCENDIEREA acestuia ,dind vina pe comunisti si pe intreaga opozitie .Trupele lui paramilitare de "STRADA" au prins ,"piromanul"pe care l-au eliminat imediat pentru ca tacea prea mult ...Prea seamana cu ce se intimpla in politica noastra acum cind incendiile sint folosite politic .Poate ca "cineva" a studiat bine istoria germana ,numai pe perioada Dictatorului Hitlar si vrea ca si acesta TOATA PUTEREA ,CA DOAR A ZIS-O CU GURA LUI .Daca veti viziona filmul veti putea observa sau nu ,ca ce am scris eu ,poate fi adevarat .Actorul folosit pe postul lui Hitlar este total antagonic realului Hitlar .Hitlar nu si-a violat niciodata nepoata(tatal lui si-a lut nevasta pe nepoata) si cu EVA nu putea sa aiba raporturi sexuale ,din motive psihice .Pentru Hitlar ,puritatea femeii GERMANE SUPERIOARE ,o intrezarea in chipurile ANGELICE ale nepoatei sale si ale Evei ,ele fiind singurele mari bucurii ale vieti sale ,nu cucerirea Eoropei !Poate ar trebui facut obligatoriu control PSIHIATRIC ,pentru functia de Presedinte al Romaniei ,pentru toti candidatii la acest post.
Filmaretul | 2016-07-17 22:58:52

Film foarte bun.


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche