Filme Online

Let’s Be Evil 2016, online subtitrat HD 720p


lets_be_evil

Jenny, o adolescenta are grija de tatal sau bolnav. Deoarece nu dispune de banii necesari tratamentului, Jenny decide sa se angajeze. Urmeaza sa lucreze intr-un centrul special creat pentru elevii supradotati, ii va supraveghea. In dimineata in care incepe munca, lucrurile par deja suspecte in momentul in care intra in lift. Nivelul de securitate este mult prea ridicat pentru o institutie de imvatamant obisnuita. Face cunostinta cu doi din colegii sai, Tiggs si Darby. Angajatii fac cunostinta cu computerul entitate care controleaza intreaga cladire. Copiii supradotati sunt supusi unui experiment ciudat menit sa le perfectioneze mintea cu ajutorul unor ochelari de amplificare a realitatii.

 

Vezi filmul online Let’s Be Evil 2016, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
3 comentarii.


coco | 2016-08-22 22:12:01

Jenny, o adolescenta are grija de tatal sau bolnav. Deoarece nu dispune de banii necesari tratamentului, Jenny decide sa se angajeze. Urmeaza sa lucreze intr-un centrul special creat pentru elevii supradotati, ii va supraveghea. In dimineata in care incepe munca, lucrurile par deja suspecte in momentul in care intra in lift. Nivelul de securitate este mult prea ridicat pentru o institutie de imvatamant obisnuita. Face cunostinta cu doi din colegii sai, Tiggs si Darby. Angajatii fac cunostinta cu computerul entitate care controleaza intreaga cladire. Copiii supradotati sunt supusi unui experiment ciudat menit sa le perfectioneze mintea cu ajutorul unor ochelari de amplificare a realitatii. nici cei ce au facut descrierea nu au vizionat filmul =)) in descriere spune ca tatal e bolnav dar in film , mama e bolnava
maria | 2016-08-16 09:25:08

orible!
Pp | 2016-08-16 05:39:35

Nu cred că am văzut mai handicapat film ca asta în viata mea.


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche