Filme Online

The Tiger: An Old Hunter’s Tale 2016, online subtitrat HD 720p


Mtime.com

În anul 1925, Chun Man-duk, pe vremuri unul din cei mai cunoscuţi vânători din Coreea s-a retras din activitate şi locuieşte izolat într-o cabană alături de fiul său adolescent Seok. Între timp, în sat s-a instalat haosul din cauza apariţiei soldaţilor japonezi, aflaţi în căutarea unui tigru, ultimul tigru din Coreea, cunoscut drept Lordul Muntelui. Gu-kyung, conducătorul vânătorilor coreeni organizează marea vânătoare a tigrului. Demnitarul Maejono este decis să pună mâna pe acest tigru înainte de a se întoarce acasă. Însă deoarece nu reuşesc să dea de uma tigrului, îi cer ajutorul lui Chun Man-duk.

 

Vezi filmul online The Tiger: An Old Hunter’s Tale 2016, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


andrei | 2017-01-14 22:31:01

da a fost foarte frumos imi pare rau doar de copil si de tatal sau ca mor pentruca ei nu fusesera vinovati ba chiar tatal o perioada a vusese grije de el si fra tele sau singurul vinovat este ala gu kyung. ca el ii omoara si fratele si mama si familia bine afacut tigrul ca la ucis
antonel balint | 2016-09-03 23:44:32

pfffff,,,,,,emotionant...despre onoare..


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche