Filme Online

Satanic 2016, online subtitrat HD 720p


satanic

Un grup format din patru prieteni se îndreaptă spre un Festival de muzică şi de artă organizat în Coachella. Verişoara lui Chloe, Elise vine cu ideea de a face o oprire în Los Angeles cu scopul de a face turul locurilor oculte de aici. În ciuda protestelor iubitului său Dave, Chloe accepta această propunere. Vizitarea acestor locuri sumbre capăta o întorsătură neaşteptată în momentul în care cei patru dau peste o fugitivă misterioasă care reuşeşte să îi convingă să participe la un ritual satanic. Fără să se gândească la consecinţe, cei patru vor avea parte de cele mai înfricoşătoare experienţe din viaţă.

 

Vezi filmul online Satanic 2016, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


POSIBIL PARANORMAL | 2017-01-27 01:09:25

Daca chiar vreti sa va incarcati cu energie negativa,cautindu-l pe Belzebut,puteti sa urmariti si filme de genul asta,dar,doar veti avea "mici probleme" dupa vizionare, INSA NUMAI DIN CAUZA CA VI-L RECOMAND EU SA-L VEDETI ! Daca veti vedea acelas film pe alt sait,nu veti simti nimic,si nu vi se va intimpla nimic .Personajele din film,la fel au fost curioase,dar este doar o fictiune, iar imaginile sint de proasta calitete,,,,,SINTETI CURIOSI ? ESTE ALEGEREA VOASTRA SA NU DATI VINA PE MINE ! V-AM ZIS CA VETI AVEA MICI PROBLEME ,DEJA VA PARE RAU CA V-ATI UITAT, INCEP SA APARA PROBLEMELE PENTRU VOI ! I-MI PARE RAU PENTRU ^ VOI,chiar imi pare rau ca nu ati stiut in ce va bagati.....de si v-am avertizat . ATENTIUNE ! ACESTA EXPERINTA NU ESTE FICTIUNE !
seby | 2016-10-28 16:12:30

cel mai stupid film! nu vizionati....


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche