Filme Online

Session 9 (2001), online subtitrat HD 720p


session-9-2

O echipă de muncitori angajaţi să elibereze un azil psihiatric abandonat de mai bine de 15 ani de straturile de azbest sunt nevoiţi să se confrunte cu fantomele din trecut şi o tensiune crescândă care nu face decât să îngreuneze atmosfera. Pe vremuri, acest azil a fost teatrul unor experimente sinistre. Rapid, trecutul angoasant al azilului începe să îi bântuie pe muncitori. Cu cât se adâncesc mai tare în interiorul azilului, cu atât schimbările de personalitate sunt mai evidente. Când un membru al echipei dispare de la o zi la alta fără urmă, situaţia degenerează.

 

Vezi filmul online Session 9 (2001), în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


alesia | 2017-02-21 18:14:29

Super film
POATE PARANORMAL | 2017-01-03 01:57:20

Un film tare,care pina la sfirsitul lui ,reuseste sa te rascolesca in interiorul amintirilor tale si daca ai avut in interiorul tau greseli ASCUNSE pentru a fi uitate chir de tine ,impardonabile fata de oameni nevinovati, te face partas cu aceasta naratiune,care insa la tine aproape devine o condamnare dureroasa si dreapta a vietii tale trecute lipsita de vre-un sens ,pentru ca tu stiai ca faci rau,dar nu te puteai opri,considerind ca tu iti faci rolul in fata celor ce te priveu cu spaima legendei care se afla in spatele tau.Dupa ani,ADEVARUL TRECUTULUI,IESE LA IVEALA,cu jautorul acestui film. Merita sa-l vizionati.
Andreea | 2016-11-04 15:02:33

E super tare merita vizionat


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche