Filme Online

The Mind’s Eye 2015, online subtitrat HD 720p


the-minds-eye-scanners-artwork

Zack este un bărbat dotat cu o abilitate specială, aceea de a muta şi de a distruge obiecte cu mintea, în special în momentul în care îndură violenţă. După un incident petrecut la Chicago, Zack s-a separat de iubita sa Rachel, o tânără ce posedă aceleaşi abilităţi. Acum, ambii l-au găsit pe dr. Michael Slovak, un cercetător ce susţine că vrea să le valorifice abilităţile în slujba profesorului Xavier. Însă acest guru mutant îşi ţine oamenii închişi şi le drenează lichidul cerebrospinal în speranţa de a-şi transfera lui abilităţile. Zack pune la cale o evadare, o salvează pe Rachel şi se ascunde de oamenii lui Slovak la tatăl sau pe care nu l-a văzut de ani de zile.

 

Vezi filmul online The Mind’s Eye 2015 (Ochiul Minţii), în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
4 comentarii.


Poate Paranolmal | 2016-12-31 01:08:02

SINT SITUATII IN CARE NU V-ATI DORIT SA FITI ,DAR SUBIECTUL ACESTUI FILM ESTE CIT SE POATE DE ADEVARAT SI DE-ASTA VA TEMETI .EXECUTIA FILMULUI LASA DE DORIT DAR CEL CARE L-A LUCRAT CUNOASTE DETALII CIT SE POATE DE REALE PRIN CARE AU TRECUT PERSONAJE UMANE IN SITUATII SIMILARE,...SI UN INDIVID PE CARE MI LE-A POVESTIT,DEMONSTRAT, LA O BERE IN URMA CU 30 DE ANI.A FACUT SA LEVITEZE 2 BETIVI DE PE SCAUNE LE-A DAT DRUMUL PE PODEA...I-AM ZIS SA-I FACA SA SE DEA CU CAPUL DE PERETI FARA SA LE VORBEASCA ...SARACII SI-AU FACUT NUMAI CUCUIE ,INDIVIDUL SA RIDICAT SERIOS DE LA MASA SI NU L-AM MAI VAZUT NICIODATA .EU RIDEAM CU LACRIMI ABIA STIND PE SCAUN .SI-AU FACUT APARITIA 2 MILITIENI UNUL VINJOS IMREUNA CU ALTUL MAI PLAPIND...M-AM RIDICAT REPEDE SI AM PLECAT IN GRABA .NU VROIAM SA DAU DECLARATII DESPRE CELE INTIMPLATE !POATE PAREA O MINCIUNA ,INSA EU AM VAZUT DOAR O EVOLUTIE SUPERIOARA A OMENIRII !
Poate Paranolmal | 2016-12-31 00:03:48

NU AVETI CUM SA INTELEGETI ,AM AVUT UN AMIC CARE A DISPARUT IN URMA CU 3O DE ANI SI MI-A DOVEDIT CUM FACE SA LEVITEZE MATERIALE ,CUM POATE MUTA LUCRURI ,CUM POATE PRELUA CONSTIENTUL SI MANIPULA OAMENI ,SAU ALTE VIETUITOARE ,OMORINDU-LE SAU IMULTINDU-LE .FILMUL NU ESTE ARTISTIC DAR SE BAZEAZA PE REALITATI DURE CARE VA ORIPILEAZA .CRED CA ESTE DOAR URMAATORUL PAS IN EVOLUTIA UMANA ,DAR FARA EDUCATIE POATE INSEMNA SFIRSITUL SPECIEI NOASTRE !
cristian ionel | 2016-10-24 21:02:14

cel mai naspa film o porcarie nico macar nu poate fi numit film este foarte naspa acest film putea fi realizat in anul 19 00 cu acceleasi efecte
tavi | 2016-09-04 22:51:53

o porcarie de film timp piedut


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche