Filme Online

Abattoir 2016, online subtitrat HD 720p


abattoir

Viaţa jurnalistei Julia Talben capătă o turnură infernală în momentul în care familia îi este asasinată cu sânge rece. Rapid, casa în care a avut loc oribilele crime este pusă la vânzare. Când Julia merge să vadă casa pentru ultima dată constată cu surprindere că întreaga cameră în care a fost masacrată familia sa a fost literalmente smulsă din structura casei. Începe o investigaţie pe cont propriu ceea ce îi permite să descopere că această situaţie s-a repetat de câteva ori, crima fiind urmată de fiecare dată de vânzarea casei şi de dispariţia încăperii în care a avut loc. De asemenea şi cumpărătorul, Jebediah Crone pare suspect.

 

Vezi filmul online Abattoir 2016, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
4 comentarii.


PROBABIL PARANORMAL | 2017-01-08 19:37:35

FILM ,COMERCIAL,cu multe intreruperi de naratiune,in mare parte,bunicel,imparasind visele criminale ale unora ,bun de speriat copii mici,preluate multe modele reale dintre unele mici localitati americane ,cu povesti vechi de peste 200 de ani.Foarte multe elemente fantomatice ,amesteate peste masura,in "palatul"mortilor captivi ,situatie imposibila in realitate (majoritatea fantomelor celor prinsi,intre lumi,sint linistiti, speriati, iubitori si foarte putini rai,dar periculosi) .Mortii pot fi contactati,mai ales cei care au murit in chin prelugit si agonie groaznica. (crimee) Nu va sfatuiesc sa contactati mortii ,pentru ca preloati din chinul si suferinta lor,iar acesta experienta va va marca pe viata .Lasatii in pace.(nu degeaba Biblia interzice fapta asta)
Livia | 2016-12-05 11:43:32

Dacă nu s-ar întrerupe din 5 în 5 minute ar fii ok... Dar așa, nu mai înțeleg nimic...e stresant!
Robert | 2016-10-30 17:51:11

Bestial..merită văzut Vizionare plăcută
alex | 2016-10-08 21:28:01

smecker rau, atmosfera superba...merita vazut


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche