Filme Online

Nerve – Adevar sau provocare 2016, online subtitrat HD 720p


nerve_poster_goldposter_com_15

Oricine are curajul să joace „NERVE”, un joc online interactiv, va fi pus să aleagă între două grupuri: jucători sau privitori. Jucătorii sunt cei curajoşi care se încumetă la participarea în diverse provocări aparent inofensive care să le aducă bani pentru fiecare provocare îndeplinită. Cu cât provocările sunt mai periculoase, cu atât sumele primite cresc. De cealaltă parte se află privitorii, cei care preferă să îi vadă pe jucători şi concep diverse provocări pentru aceştia, putând chiar să comunice cu cei ai căror fani sunt prin intermediul telefoanelor sau calculatoarelor. Ajunsă în acest joc dintr-o pură curiozitate, Vee, o studentă de liceu, devine absorbită într-o competiţie sinistră care răsare din partea nevăzută a web-ului.

 

Vezi filmul online Nerve – Adevăr sau provocare 2016, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

SERVER 3In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
3 comentarii.


POSIBIL PARANORMAL | 2017-02-23 13:02:03

ESTE O PROVOCARE ACEST FILM >NU ACCEPTATI PROVOCEREA !Eu am acceptat astfel de provocari ,fara bani ,doar din teribilism si am avut doar noroc ,ca am scapat ,fara nici o problema ,dar alti prieteni au patit-o rau de tot .EXEMPLE:1 macaraua dar cu 2 miini atirnid ,pentru ca teava este grosa si nu rezisti intr-o mina ,2 in echipa de doi,stau in lateralul liniei de tramvai si cind se apropie tramvaiul la 5 Metr.sar amindoi pe linia de tramv. raminind cit mai mult acolo ,care se fereste primul de tramvai pierde si este las(unul din gasca a ramas fara o mina si un picior),3 pe terasa blocului de 10 etaje care are bordura pe margine ,sa sari taind coltul de pe o latura pe alta ,de multe ori jucam leapsa alergindu-ne pe acea bordura .Poti sa spui ca este o nebunie ,dar nu era ,pentru ca noi din inconstienta realizarii pericolului in perioada copilariei ,faceam toate aceste prosti baietesti ,pe care acuma nu le-as face nici pentru un milion de Euro .Nu faceti ce-au mai facut si altii MURIND !
cristina | 2016-11-13 18:12:12

fff bun!!!!! recomahd!!
alexa | 2016-10-13 09:09:34

excelent film


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche