Filme Online

The Great Gilly Hopkins 2016, online subtitrat HD 720p


tggh_1sht_ref_f

Gilly Hopkins, în vârstă de 12 ani, a fost abandonată de mama sa pe vremea când era doar un bebeluş. De atunci, Gilly a schimbat numeroase familii adoptive din cauza caracterului său dificil. Ellis, asistentul său social, i-a găsit un nou cămin, la doamna Trotter. În ciuda amabilităţii bătrânei doamne, adaptarea este destul de dificilă. La colegiu, lui Gilly îi este destul de greu să îşi facă prieteni. Când blânda Agnes vrea să se apropie de ea, Gilly o respinge. Însă, cu ajutorul tandreţii, doamna Trotter reuşeşte să o îmblânzească pe Gilly. Viaţa lui Gilly este dată peste cap când bunica sa o vizitează şi îi cere să se mute la ea.

 

Vezi filmul online The Great Gilly Hopkins 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4In cazul in care din diverse motive nu puteti viziona acest film, va invitam sa lasati un comentariu in care sa specificati problema sau neplacerea intampinata !
DACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"
loading...Hei, cum ti sa parut filmul ?


Din aceasi categorie..
2 comentarii.


m | 2016-12-11 09:56:56

superb film 10
lily | 2016-11-11 18:09:53

Un film super. Doar la traducere am de obiectat. O greseala foarte des intalnita la traducatorii romani: NU este vorba de o familie adoptiva, ci o familie de plasament sau asistenta maternala. Sunt lucruri foarte diferite, si mereu vad in traducerile din engleza aceasta greseala. "foster parent" se traduce cu "asistenta maternala" sau "parinte de plasament", NU cu "parinte adoptiv". Adoptia este un mod de a deveni parinte, este o chestie definitiva, permanenta. Plasamentul sau asistenta maternala inseamna sa faci pe parintele pentru o vreme, cu scopul de a repara ce au stricat altii. O meserie extrem de grea, pentru care ai nevoie de inima de mama, dragoste neconditionata si puterea sa lasi sa plece ce iubesti. Foarte bine exemplificat in acest film. Din pacate, extrem de putini asistenti maternali sunt asa, si de foarte multe ori ajung sa raneasca copiii mai rau, pentru ca apoi sa-i tot mute ca pe un bagaj...Cel putin la noi in Romania, nu se putea intampla ca o rudenie pana la gradul 4 sa nu afle despre copil si sa fie consiliat sa preia copilul daca e posibil, de la inceput. Asa fata ar fi ajuns demult in grija bunicii si nu ar fi fost mutata dintr-un loc in altul. In schimb la noi ajung sa fie mutati si raniti pt ca adoptia este extrem de greoaie si greu de realizat, iar majoritatea asistentilor maternali o fac pentru bani.


Ce parere ai despre acest film?

Nume: *
Email: *
Mesaj: *


Postare mai noua Pagina de pornire Postare mai veche